Šok iz Milana: Kovačića u Italiji dočekalo veliko iznenađenje

Talijanski prvoligaš Inter, u čijim redovima igra hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić, potvrdio je u petak da je smijenio trenera Waltera Mazzarrija.

14.11.2014.
13:24
VOYO logo

Nerazzurri su vrlo slabo ušli u aktualnu sezonu, pa su poslije 11 kola Serije A tek na devetom mjestu sa samo četiri pobjede i ukupno 16 bodova. Ceh je na koncu očekivano platio 53-godišnji Mazzarri koji je prošle godine doveden iz Napolija s kojim je osvojio Talijanski kup i bio drugi u prvenstvu. U milanskom klubu nije uspio ponoviti takve rezultate: prošlu je sezonu okončao na petom mjestu s čak 42 boda manje od prvaka Juventusa, a u aktualnu je krenuo još slabije.

Talijanski mediji nagađaju da se na klupu Intera vraća Roberto Mancini koji je vodio Nerazzurre od 2004. do 2008. godine i osvojio s njima tri naslova talijanskog prvaka. Posljednji je posao imao u turskom Galatasarayu čiju je klupu napustio u lipnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/VkHNrheZWBg

Spomenimo da je naš Kovačić ove sezone bio standardan član udarne momčadi kod Mazzarrija, a sada treba vidjeti kakav će tretman imati kod novog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo