INTER IZGUBIO STRPLJENJE SA VELIKIM POJAČANJEM: / Nakon suspenzije mu pronalaze novi klub, presudili mu izlasci

Image
Foto: AFP

Novi sportski direktor milanskog kluba Beppe Marotta uveo je novi režim

24.12.2018.
12:15
AFP
VOYO logo

Vodstvo talijanskog nogometnog velikana Intera izgubilo je strpljenje s belgijskim veznjakom Radjom Nainggolanom (30) i prema vijestima koje stižu s Apenina, milanski klub ga je spreman prodati u siječnju.

Problemi s kockanjem i izlascima

Nainggolan je stigao među "Nerazzurre" u lipnju ove godine iz Rome za 38 milijuna eura, međutim više se istaknuo nedisciplinom nego dobrim igrama. Talijanski mediji su naveli i kako ima problema s kockanjem i noćnim izlascima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo kluba ga je u nedjelju suspendiralo zbog nediscipline jer je više puta kasnio na treninge zbog čega neće konkurirati za derbi protiv Napolija u srijedu. Novi sportski direktor Beppe Marotta želi uvesti disciplinu u prvu momčad, a prvi koji je to osjetio na svojoj koži je Belgijanac koji je pored suspenzije kažnjen i sa 100. 000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji nagađaju kako će ga Inter pokušati prodati u siječnju kako bi vratio barem dio uloženog novca. Piše se kako bi bivši belgijski reprezentativac karijeru mogao nastaviti u Kini.

Belgijanac je za Inter upisao svega 14 nastupa i pritom postigao tri gola. Zanimljivo, mladi Nicolo Zaniolo koji je u sklopu Nainggolanovog transfere preselio u Romu igra sjajno, pa se čini kako je Inter načinio dvostruku pogrešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo