BIO JE TO PRAVI TRILER / Perišić odigrao još jednu brutalnu utakmicu. Inter gubio 2:0, a onda je nastala ludnica, evo kako su odigrali Vatreni

Image

I Perišić i Marcelo Brozović odigrali su čitav susret za Inter koji je sada vodeći sa 78 bodova

6.5.2022.
21:28
VOYO logo

Nogometaši Intera izbili su na čelo ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući 4-2 (2-2) domaćoj pobjedi protiv Empolija u prvoj utakmici 36. kola do koje su stigli velikim preokretom.

Neopterećeni gosti su nakon prvih pola sata vodili sa 2-0 jer što su Pinamonti (5) i Asllani (28) iskoristili neopreznost domaće obrane te poentirali nakon dugih proigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ludi preokret

Ključnim se pokazalo razdoblje u samoj završnici prvog poluvremena kada je Interu razmaku od samo pet minuta stigao do poravnanja. Obje akcije koje su rezultirale golovima odbile su se po lijevom krilu gdje je "ordinirao" i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Prvo je branič Empolija Romagnoli (40-ag) nesretno nogom skrenuo prizemni ubačaj Di Marca u vlastitu mrežu, da bi netom prije odlaska na odmor Lautaro (45) iskoristio dodavanje Calhanoglua za poravnanje.

Pritisak Intera u drugom poluvremenu rezultirao je vodećim golom kojega je ponovno postigao Lautaro (64) koji se najbolje snašao u gužvi pred suparničkim golom. Konačni rezultat postigao je Alexis (90+4) duboko u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove pogledajte OVDJE.

I Perišić i Marcelo Brozović odigrali su čitav susret za Inter koji je sada vodeći sa 78 bodova, jednim više uz utakmicu više od drugog Milana koji će u nedjelju gostovati kod Verone. Empoli je 14. sa 37 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Perišić i Brozović fantastični

Inače, Perišić je odigrao zaista brutalnu utakmicu. Prema SofaScoreu bio je treći najbolje ocjenjeni igrač, s vrlo visokih 8.2, a samo su Lautaro (8.8) i Calhanoglu (8.4) imali više. Perišić je imao čak sedam ključnih dodavanja, 11 je puta centrirao, stvorio je dvije velike prilike osvojio je 3/4 duela, jednom je presjekao i jednom uspješno startao na loptu.

Što se Brozovića tiče, i iza njega je vrlo dobra utakmica. SofaScore mu je dala ocjenu 7.5, a on je skupio čak 95 posto točnih dodavanja, bio je stopostotan u duelima, imao je tri ključna dodavanja, sto posto uspješnost u centriranjima i 9/9 točnih dugih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo