Zvijezda Barcelone otkrila brutalnu istinu

Barcelona je unatoc brojnim posrtajima ove sezone jos uvijek u borbi za naslov prvaka, a Andres Iniesta smatra kako eventualni trofej nece sakriti los nastup momcadi s Camp Noua.

12.5.2014.
20:29
VOYO logo

Iz razloga sto je prije pocetka sezone uprava Barcelone imala zelju osvojiti Ligu prvaka. Uz, naravno, prvenstvo i kup. Ali Liga prvaka je bila glavni cilj.

A sada je situacija drugacija. Liga prvaka i Kup Kralja su iza njih, ali prvenstvo je jos uvijek u igri. Bez obzira na novi prvenstveni kiks i samo remi u susretu protiv Elchea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tome joj je pomogla i Malaga, tocnije njezin vratar Willy Caballero koji je obranio niz teskih lopti na gostovanju na Vicente Calderonu u nedjelju. te Atleticu prepustio samo bod.

//www.youtube.com/embed/Xs2Tft27llo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andres Iniesta i dalje je kritican prema igri Barcelone ove sezone.

"Osvajanje naslova prvaka ne moze sakriti nasu losu sezonu i osvajanje trofeja nece promijeniti buducnost ove momcadi. Ovaj trofej bi bio dobar za trenera Martina koji je imao tesku sezonu. Ukazala nam se prilika i dat cemo 200 posto od sebe da osvojimo naslov prvaka i proslavimo ga sa svojim navijacima", tvrdi Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje kolo donosi dvoboj na sve ili nista izmedu Barcelone i Atletica, gostima iz Madrida bit ce dovoljan bod za osvajanje naslova prvaka.

"Tko god osvoji naslov, bit ce zasluzeno. Zasto nas naslov ne bi bio zasluzen? Vodili smo na ljestvici, pobjedivali velike protivnike jednako kao i sto smo gubili od njih. Cijela sezona ce stati u ovih 90 minuta i mislim da bi svi potpisali da imamo odluku u svojim rukama na svom terenu protiv Atletica. Igranje pred domacim navijacima bit ce jos veci pritisak i mislim da ce to biti najveca proslava ikad ako na kraju pobijedimo. Jos nikada nismo bili u ovakvoj situaciji u prvenstvu, da u zadnjem kolu moramo pobijediti za trofej", dodaje spanjolski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo