SRETNO! / Indrit Tuci u milijunskom transferu napustio Lokomotivu: 'Zavolio sam Zagreb i Hrvatsku'

Image
Foto: Pixsell

Nedavno je upisao stoti nastup u momčadi zagrebačkog prvoligaša, a ove sezone velike nade polagali su upravo u njega

29.12.2023.
16:23
Pixsell
VOYO logo

Albanski napadač i dosadašnji igrač NK Lokomotive napustio je redove zagrebačkog prvoligaša i potpisao ugovor sa praškom Spartom. Indrit Tuci tako će nakon četiri godine glavni grad Hrvatske zamijeniti glavnim gradom Češke.

Image
PAO DOGOVOR /

Ancelotti potpisao novi ugovor s Realom: U Madridu ostaje do ljeta 2026.

Image
PAO DOGOVOR /

Ancelotti potpisao novi ugovor s Realom: U Madridu ostaje do ljeta 2026.

''Lokomotiva je danas ostvarila transfer nogometaša Indrita Tucija u češki Sparta Prag za transfernu odštetu od milijun eura te postotak od idućeg transfera'', stoji u objavi kluba s Kajzerice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Želim zahvaliti svima u Lokomotivi, svim suigračima i trenerima sa kojima sam radio. Lokomotiva mi je puno toga dala, prije svega priliku da upoznam i zavolim Zagreb i Hrvatsku, gdje sam stekao puno prijatelja. Zahvalan sam na prilici da krenem u nove izazove, u Sparta Prag. Veselim se slijedećem periodu moje karijere. Nastavit ću pratiti Lokomotivu i vjerujem da će dečki nastaviti s dobrim rezultatima'', izjavio je Tuci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Lokomotive su poručili: ''Našem Indritu ovom prilikom želimo zahvaliti na svemu što je dao NK Lokomotivi u proteklih nepunih 5 godina. Nedavno smo uoči utakmice protiv HNK Rijeke (3. studenog 2023.) obilježili Indritovu jubilarnu 100. utakmicu, a do kraja polusezone se brojka njegovih nastupa u službenim utakmicama u dresu Lokomotive zaustavila na 105, uz 21 pogodak te 11 asistencija.Sretno Indrit! Želimo ti puno sreće, zdravlja i sportskog uspjeha u Sparti!''

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo