HRVAT NA UDARU NAVIJAČA / Indijci su sad već ljuti na Štimca, pokrenuta kampanja za njegov odlazak iz reprezentacije

Image
Foto: Profimedia

Štimac u 16 utakmica na kormilu Indije ima 7 poraza, 7 remija i samo 2 pobjede

2.9.2021.
20:34
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od originalnih Vatrenih iz 1998. godine Igor Štimac našao se u nemilosti navijača Indije, reprezentacije koju vodi već dvije i pol godine.

Nakon mršavog remija u prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Nepala, društvene mreže preplavio je natpis #stimacout, kojim su navijači poručili da više ne žele da Štimac vodi njihovu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne radi se tu o samo nekoliko navijača. Nakon utakmice s Nepalom svakih ste nekoliko sekundi na Twitteru mogli naći objavu s navedenim natpisom, tako da je očito da su Indijci frustrirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako dalje?

Indija nije baš velika nogometna zemlja. Dovoljno govori da njihov najbolji i najskuplji igrač i kapetan igra u Šibeniku (uz svo dužno poštovanje).

Štimac, ipak, igra protiv reprezentacija koje nisu toliko moćne pa se od njega očekivalo ipak da u 16 utakmica, u koliko je vodio Indiju, ostvari bolje rezultate od 7 poraza, 7 remija i samo 2 pobjede. Da bi stvar bila bolja, Štimcu je indijski nogometni savez produžio ugovor ovog ljeta i aktivan je do rujna sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo