'Inače bih to dopustio samo preko svog mrtvog tijela!'

Trener Bayerna Jupp Heynckes uslišio je želje nezadovoljnog Pranjića koji želi napustiti klub.

28.10.2011.
23:55
VOYO logo

Danijel Pranjić je u četvrtak javno priznao da je nezadovoljan svojim statusom u Bayernu te najavio da će na kraju jesenskog dijela sezone razgovarati s trenerom Juppom Heynckesom o svojoj budućnosti u bavarskom velikanu i eventualnom odlasku iz njega.

Strateg Bayerna odbio je mogućnost njegovog odlaska izjavivši kako klub "nije u mogućnosti priuštiti si luksuz posuđivanja igrača jer su svi potrebni", no dan kasnije je je Hrvatu poručio kako ima dopuštenje da si traži novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inače bih pustio igrača da ode iz kluba u siječnju samo preko svog mrtvog tijela, no ako Danijel želi ići, neka ide", izjavio je Heynckes.

Pranjić, koji je pod trenerskom palicom Louisa van Gaala redovito nastupao, priznao je njemačkim novinarima da je jako frustriran samo jednim nastupom za Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova sezona je jako loša za mene i tražit ću novi klub. Želim igrati i mislim da ću u siječnju napustiti Bayern", izjavio je 29-godišnji Pranjić koji je u njemački klub stigao u ljeto 2009. godine iz Heerenveena.

Podsjetimo, ni drugi Hrvat u Bayernu Ivica Olić nije prezadovoljan svojom minutažom, no preostaje vidjeti kako će se razvijati njegova bliska budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: cate-201101170366004

Vezani članci:

arti-201110270216006 arti-201110050327006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo