IMAMO PROVALU GODINE: / Da, upravo je ovo rekao trener Orijenta za sinoćnje katastrofalno suđenje na Kantridi

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

'Inače ne komentiram suđenje, ali čestitao bih sucu jer je imao isti kriterij cijelu utakmicu, nije griješio i vidi se da je dobar sudac'

3.8.2020.
7:50
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Orijent niti nakon 24 godine vjerojatno neće ući u elitni rang hrvatskog nogometa. Na Kantridi je sinoć u prvom kvalifikacijskom susretu za 1. HNL izgubio od Istre uvjerljivo 3:0. Golove su zabili Gržan i Maganjić. Prvo Gržan iz penala u 8. minuti, a onda i u 64., da bi na kraju sve zapečatio Maganjić koji je pokupio loptu ispred Malokua i matirao golmana Orijenta.

Vidjeli smo svašta na Kantridi

U 90 minuta nogometa na Kantridi vidjeli smo svašta, uzbuđenja i drame nije nedostajalo, ali nažalost ponovno se priča o suđenju. Vidjeli smo tri priznata gola i jedan poništeni te čak tri crvena kartona. Da, sad kad imamo VAR koji bi trebao, koji je trebao olakšati i popraviti suđenje, čini se da se to u nekim situacijama do sad u HNL-u i nije dogodilo. Više o tome pročitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inače ne komentiram suđenje, ali čestitao bih sucu jer je imao isti kriterij cijelu utakmicu, nije griješio i vidi se da je dobar sudac", kazao je nakon dvoboja trener Orijenta Faust Budicin, prenosi njegove riječi 24sata, i tako sve nasmijao u Hrvatskoj...

'Ostaje samo žal što smo radili jeftine pogreške'

"Poremetilo nas je isključenje, ali kapa dolje mojim igračima jer su dali zadnji atom snage. Ostaje samo žal što smo radili jeftine pogreške. Znamo koji je odnos snaga i da nismo favoriti, ali nama je misao u svaku iduću utakmicu ući s razmišljanjem da želimo pobijediti. Bez obzira na ovaj poraz ne idemo u Pulu odraditi utakmicu već s namjerom da nešto i pokažemo", dodao je Budicin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo