IMA LI TUDOR RECEPT ZA MOĆNI I DOMINANTNI DINAMO? / Trener Hajduka otkrio što ih čeka na Poljudu - 'Nisu više na onom nivou'

Image
Foto: Screenshot

'Kad si trener Hajduka onda uvijek moraš ići na pobjedu'

3.3.2020.
19:11
Screenshot
VOYO logo

Igramo kod kuće, a da dođu Barcelona ili Real Madrid na Poljud Hajduk bi morao ići na pobjedu, pa će tako biti i u srijedu, izjavio je trener Hajduka Igor Tudor uoči derbija 25. kola Prve HNL s Dinamom.

"Kad si trener Hajduka onda uvijek moraš ići na pobjedu", rekao je Tudor na konferenciji za novinare, dodavši kako je ozračje uoči sutrašnjeg derbija odlično te da bi on volio da se takve utakmice igraju svakog tjedna. "Pozivam sve navijače da dođu na Poljud, podrže nas u fer i korektnom navijanju i da sutra bude fešta nogometa," poručio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Igor Tudor

Atmosfera u svlačionici

Što se tiče Dinama, po Tudorovim riječima, taj je klub je svojom kvalitetom igrajući u Ligi prvaka napravio fenomenalne stvari.

"Dinamo trenutačno nije na razini kao u prvom dijelu sezone, ali to ne mora biti presudno za sutrašnju utakmicu. Derbi je derbi i sve je moguće. Svatko će dati više nego što može, motivacija je velika. Nogomet je takav da možeš izgubiti ako si dobar, ali i pobijediti ako si loš", rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva je atmosfera u svlačionici? "Dobro, super ozračje, baš jučer pitam Miju 'kakvi smo', a on kaže 'taman'. Dakle, dobro. Imamo još taj zadnji trening na zadnjem stadionu, samo su četiri dana između dvije utakmice, ali kako nama tako i njima. Pozivam sve navijače da dođu i podrže nas u jednom fer i korektnom navijanju i da to bude jedna fešta", rekao je Tudor.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

22.02.2020.,Split- Utakmica 23. Kola Hrvatski telekom Prve lige izmedju HNK Hajduk i HNK Gorica.Igor Tudor Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kako protiv Dinama

Što očekuje od utakmice s Dinamom? "Ja uvijek želim pobijediti. Kad si trener Hajduka to je normalno, s Udineseom ili Karabuksporom je to malo drukčije, a s Galatasarayjem opet želiš svaku pobijediti. Što se tiče Dinama, imali su fenomenalne stvari koje su napravili tijekom sezone, ali da ovdje dođu Barcelona ili Real Madrid, Hajduk je taj koji na Poljudu mora ići na pobjedu", pričao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se slažem da oni možda nisu na onom nivou na kojem su bili u prvom dijelu sezone, iz nekih objektivnih i subjektivnih razloga, bodovna prednost", naglasio je.

Planira li što posebno za Dinamo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa ono, ja mislim da mi moramo biti dobri. Znate, ne volim tu riječ hajdučki, ali ima nešto i u tome. Kući protiv Dinama ne možeš garantirati pobjedu, ali možeš garantirati da ćeš biti žestok, da ćeš ih borbenošću i trkom anulirati neke razlike koje možda i postoje, a onda da izađe kvaliteta naših pojedinaca pa da pobijedimo. Oni imaju nemoguću kvalitetu", rekao je Tudor.

U dvije dosadašnje međusobne utakmice Hajduk je slavio na Poljudu s 1-0, a u Zagrebu je bilo 1-1. Dvoboj Hajduk - Dinamo igra se u srijedu u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo