IMA LI KRAJA NEMILOSRDNOM UDARANJU PO NIKI KOVAČU? / Pogledajte što je ugledni Bild sada napisao o našem treneru

Image
Foto: Profiemdia

Kovača njemački mediji napadaju već danima jer je prestao koristiti Thomasa Mullera

19.10.2019.
14:56
Profiemdia
VOYO logo

Nije lako biti trener Bayerna, u to se itekako uvjerio hrvatski strateg i bivši izbornik Vatrenih, Niko Kovač. Iako je prošle sezone osvojio duplu krunu, čime je valjda mislio da si može kupiti malo naklonosti tamošnje pubike, po Kovaču se i dalje gotovo svakodnevno "udara" sa svih strana. Em ga napadaju oni igrači koje ne koristi dovoljno, em mu svako malo rukovodstvo kluba spočitne neku grešku ili mu postavi ultimatum, em ga mediji iz dana u dan kritiziraju zbog svake sitnice, poput ove posljednje koja je prerasla gotovo u skandal.

Naime, Kovača njemački mediji napadaju već danima jer je prestao koristiti Thomasa Mullera. Njemački napadač u lošoj je formi već neko vrijeme i Kovač ga zaista nije imao potrebe koristiti uz odlično raspoložene Lewandowskog, Coutinha, Gnabryja i Comana. Međutim, njemački mediji, kao navodno i dio momčadi, misli da bi Muller trebao više igrati, pa je počela agresivna kampanja u kojoj se 30-godišnjeg Nijemca svim silama pokušava vratiti u prvu postavu Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

GELSENKIRCHEN, Aug. 25, 2019 Munich's head coach Niko Kovac reacts during the Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Schalke 04 in Gelsenkirchen, Germany, Aug. 24, 2019. (Photo by Joachim BywaletzXinhua), Image: 467129819, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Xinhua / Zuma Press / Profimedia

Kovač, koji je inače principijalan čovjek i rijetko kada će odstupiti od svog stava, ipak je odlučio postići kompromis. Uvrstio je Mullera u prvu momčad za utakmicu s Augsburgom u subotu i time, nažalost, nije popravio stvar već je samo dao povoda njemačkim medijima da se naslađuju. "Kovač se prepao i povukao potez kojim svima želi udovoljiti", piše to Bild na temu uvođenja Mullera u momčad nakon višednevnih ataka na Kovača i njegovo vođenje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo