IMA LI HAJDUK IKAKVE ŠANSE PROTIV GALATASARAYA? / Vatreni otkrio što Splićane čeka u Turskoj - 'Jedna stvar može biti prednost'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Hajduku će imati jako težak posao jer Galatasaray je skupa momčad nakrcana brojnim zvijezdama, ali nisu bez šansi

22.9.2020.
23:06
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk će imati jako težak posao u trećem pretkolu Europa lige. Splićani, koji još uvijek hvataju dobru formu, idu na noge Galatasarayu i imaju samo jednu priliku za plasman u zadnju fazu kvalifikacija. Utakmica se igra u četvrtak u 20.00 sati na istanbulskoj Turk Telekom Areni, bez gledatelja. Nogometaši Hajduka u utorak su odradili posljednji trening uoči odlaska u Istanbul, a trener Hari Vukas na put vodi 20 igrača. Službeni trening uoči susreta igrači Hajduka odradit će u srijedu u večernjim satima.

Ukoliko prođu turskog velikana, Splićani će se za europsku jesen boriti protiv pobjednika susreta između nizozemskog Willem II i Glasgow Rangersa, i to opet u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hajduk ima šanse'

Hajduku će imati jako težak posao jer Galatasaray je skupa momčad nakrcana brojnim zvijezdama, ali nisu bez šansi. Barem tako tvrdi hrvatski reprezentativac, Dario Melnjak, inače igrač turskog Rizespora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk ima velike šanse prije par dana Galatasaray je igrao jedan derbi prije par dana, a sada igraju još jedan derbi i utakmicu s Hajdukom. Hajduk fizički može biti spremniji", rekao je Melnjak za RTL.

"Nisu nepobjedivi, igra se jedna utakmica, bez navijača, a to je bio veliki forte Galatasarayju. Stil turskog nogometa je dosta otvoren, a to može biti prednost", veli Melnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo