IMA LI DINAMO IKAKVE ŠANSE U NOKAUT-FAZI EUROPA LIGE? / Ovo su potencijalni protivnici 'modrih' i ne izgleda baš dobro

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Nakon što su utorak odigrane utakmice šestog kola Lige prvaka poznato je tko su mogući protivnici Dinama u nokaut-fazi Europa lige

9.12.2020.
11:56
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo osigurao je proljeće u Europi, odnosno, nastup u šesnaestini finala Europa lige i tamo će zaigrati kao nositelji, dakle, potencijalno je u povoljnijoj poziciji.

Nakon što su utorak odigrane utakmice šestog kola Lige prvaka poznato je tko su mogući protivnici Dinama u nokaut-fazi Europa lige. Ždrijeb je zakazan za 14. prosinca, a Dinamu će, kao nositelju, prijetiti drugoplasirane momčadi Europa lige i četiri najlošije trećeplasirane momčadi iz Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se maknu s popisa potencijalnih protivnika klubovi s kojima je Dinamo igrao u skupini preostaju sljedeći protivnici. Od drugoplasiranih iz Europa lige valja izdvojiti Leicester, Sociedad, Rangers, Bayer, Benficu, Slaviju Prag, Young Boyse, PSV, Crvena zvezda, Tottenham... Uglavnom nakon posljednjeg kola znat će se konkretnije, ali tko Dinamu prijeti iz Lige prvaka?

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

03.12.2020., Rotterdam - Stadion De Kuip, utakmica 5. kola UEFA Europske lige, Feyenoord - Dinamo.

Photo:

Sigurno je da neće igrati protiv Manchester United i Club Bruggea koji su među četiri najbolje trećeplasirane momčadi Lige prvaka, neće igrati niti protiv Real Madrida, Intera, Ajaxa, Atalante, BMG-a i Šahtara, a među četiri najgore trećeplasirane momčadi Lige prvaka za sada spadaju Krasnodar i Dinamo Kijev, dok će preostala dva mjesta zauzeti klubovi A i C skupine, odnosno mogu to biti Atletico Madrid, Lokomotiv Moskva, Marseille, Olympiacos i Salzburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako god se okrene nimalo laki protivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo