PREKRASNO NADASVE / Ima li boljeg pogotka od onog u rašlje? Pogledajte kakvu je golčinu iz slobodnjaka zabio igrač Valencije

Image
Foto: Screenshot

Na rezultat je bitno utjecao crveni karton koji je u 61. minuti zaradio gostujući igrač Edgar Gonzalez

10.11.2022.
22:38
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Valencije pobijedili su pred svojim navijačima Betis 3-0, u susretu 14. kola španjolske La Lige, što je bila prva pobjeda Valencije nakon mjesec dana.

Na rezultat je bitno utjecao crveni karton koji je u 61. minuti zaradio gostujući igrač Edgar Gonzalez. Točnije, zaradio je Gonzalez dva žuta kartona, u 52. i 61. minuti, nakon čega je domaćin iskoristio brojčanu prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Andre Almeida zabio u 63. za 1-0, dok je Hugo Guillamon u 81. realizirao jedanaesterac za 2-0. U sudačkoj nadoknadi još je i Kluivert poentirao za konačnih 3-0. Betis je ostao šesti, dok je Valencia sada deseta na ljestvici.

Image
Foto: Profimedia

Posebno je lijep bio prvi pogodak jer pao je iz slobodnjaka i to ravno u rašlje. Gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rayo Vallecano i Celta su odigrali utakmicu bez golova čime je domaći sastav nastavio s pozitivnim nizom. U zadnjih šest utakmica Rayo Vallecano je ostvario tri pobjede i tri remija, a ovaj mu je bod bio dovoljan za dolazak na osmo mjesto ljestvice. Celti je, pak, ovo bio tek drugi bod u posljednjih sedam ligaških susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo