Ilija Sivonjić se sada stvarno proslavio

Slaven Belupo i Hrvatski Dragovoljac odigrali su u Koprivnici 2:2 u 2. kolu hrvatskog nogometnog prvenstva.

20.7.2013.
22:05
VOYO logo

Iako su mnogi na domaćem terenu očekivali nešto lakši posao za koprivničku momčad nakon poraza od Splita u 1. kolu, dogodilo se upravo suprotno. Novi prvoligaš Hrvatski Dragovoljac poprilično je namučio momčad Ivana Katalinića i na kraju im u zadnjim sekundama utakmice otkinuo bod.

Dragovoljac je poveo pogotkom Jazvića u 17. minuti, čak je bio i bolji tijekom prvom dijela, ali u nastavku je uslijedio preokret. Prvo je Purić u 56. minuti izjednačio, a Delić je 15-ak minuta prije kraja zabio za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, kad se činilo da će Katalinićeva momčad upisati prvu pobjedu, pojavio se Ilija Sivonjić, slavni haenelovac iz dana dok je još igrao u Dinamu, iskoristio je nepažnju domaće obrane i lobao vratara Rodića za podjelu bodova.

U uzbudljivoj utakmici Dragovoljcu su zbog zaleđa poništena i dva zgoditka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra je nakon teškog 3:0 poraza od Rijeke u prvom kolu posložila redove i na svom Aldu Drozini odigrala dobru utakmicu protiv favoriziranog Splita. Vodili su Istrani od 36. minute kada je zabio Dejan Radonjić, pa sve do 88., ali nisu uspjeli ugrabiti sva tri boda.

Bod je Radničkom klubu spasio Vojnović na samom kraju utakmice. Po igri i prilikama, čini se da je neriješeni rezultat i najpravedniji. Split je cijelo drugo poluvrijeme imao inicijativu i nekoliko dobrih prilika, Ante Rebić je pogodio i vratnicu, a u sudačkoj nadoknadi je zaradio isključenje, odnosno drugi žuti karton zbog prigovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju će biti odigrane još dvije utakmice 2. kola: Hajduk - Rijeka i Osijek - Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo