IKONA VATRENIH OSTVARUJE TRANSFER IZ SNOVA: / Sljedeće sezone vjerojatno će igrati u najjačoj ligi svijeta, a pogledajte kod koga

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Prema Transfermarktu Vida vrijedi oko šest i pol milijuna eura, a oko te cifre bi se trebala kretati i njegova odšteta

25.4.2020.
14:57
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najomiljenijih srebrnih Vatrenih, Domagoj Vida, konačno bi mogao ostvariti svoj posljednji i ujedno najveći transfer u karijeri. Već se dugo govori o njegovu odlasku iz Bešiktaša, ali Turci ga nisu htjeli tek tako pustiti, jer Hrvat im je bio ponajbolji igrač.

No, Bešiktaš, koji je i prije koronakrize bio u ogromnoj financijskoj krizi, sada je u još većoj krizi i više ne pitaju tko nudi i koliko već prodaju sve što se prodati da. Među najvrjednijim igračima im je i Vida, a njega, kako navode turski mediji, potražuje jedan engleski velikan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Domagoj Vida of Besiktas during the 2019 - 2020 Turkish Super League derby match between Besiktas and Galatasaray at Vodafone Park Stadium in Istanbul , Turkey on October 27 , 2019., Image: 479273701, License: Rights-managed, Restrictions: TURKEY OUT, Model Release: no, Credit line: Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Naime, West Bromwich Albion, kojeg vodi hrvatski trener Slaven Bilić, planira ovoga ljeta dovesti hrvatskog stopera i to kao pojačanje za povratak u najviši rang engleskog nogometa. WBA i Leeds najvjerojatnije će izboriti promiciju, a Bilić si je već zakapario iskusnog stopera za pojačavanje zadnje linije.

Prema Transfermarktu Vida vrijedi oko šest i pol milijuna eura, a oko te cifre bi se trebala kretati i njegova odšteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo