OGLAS

IKONA VATRENIH OSTVARUJE TRANSFER IZ SNOVA: / Sljedeće sezone vjerojatno će igrati u najjačoj ligi svijeta, a pogledajte kod koga

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Prema Transfermarktu Vida vrijedi oko šest i pol milijuna eura, a oko te cifre bi se trebala kretati i njegova odšteta

25.4.2020.
14:57
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najomiljenijih srebrnih Vatrenih, Domagoj Vida, konačno bi mogao ostvariti svoj posljednji i ujedno najveći transfer u karijeri. Već se dugo govori o njegovu odlasku iz Bešiktaša, ali Turci ga nisu htjeli tek tako pustiti, jer Hrvat im je bio ponajbolji igrač.

No, Bešiktaš, koji je i prije koronakrize bio u ogromnoj financijskoj krizi, sada je u još većoj krizi i više ne pitaju tko nudi i koliko već prodaju sve što se prodati da. Među najvrjednijim igračima im je i Vida, a njega, kako navode turski mediji, potražuje jedan engleski velikan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Domagoj Vida of Besiktas during the 2019 - 2020 Turkish Super League derby match between Besiktas and Galatasaray at Vodafone Park Stadium in Istanbul , Turkey on October 27 , 2019., Image: 479273701, License: Rights-managed, Restrictions: TURKEY OUT, Model Release: no, Credit line: Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Naime, West Bromwich Albion, kojeg vodi hrvatski trener Slaven Bilić, planira ovoga ljeta dovesti hrvatskog stopera i to kao pojačanje za povratak u najviši rang engleskog nogometa. WBA i Leeds najvjerojatnije će izboriti promiciju, a Bilić si je već zakapario iskusnog stopera za pojačavanje zadnje linije.

Prema Transfermarktu Vida vrijedi oko šest i pol milijuna eura, a oko te cifre bi se trebala kretati i njegova odšteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo