Legendarni španjolski vratar Iker Casillas završio je ponovo u bolnici, i to opet zbog problema sa srcem. Kako piše španjolski magazin Hola!, Casillas je igrao tenis sa svojim prijateljem te je osjetio bol u prsima zbog koje je otišao u bolnicu.

Srećom, nakon testiranja su liječnici zaključili da ovaj put nije riječ o srčanom udaru. Casillas je, podsjećamo, već preživio jedan srčani prije dvije godine, a bio je to i kraj njegove aktivne igračke karijere. U međuvremenu se rastao i od svoje supruge Sare Carbonero, s kojom je bio u braku 10 godina.

Legenda Reala i Španjolske

Casillasa se najviše sjećamo iz dana dok je branio za Real Madrid. On je u 25 godina na Santiago Bernabeuu osvojio 19 trofeja – tri Lige prvaka, pet naslova španjolskog prvaka, dva Kupa kralja, tri svjetska klupska prvenstva, dva europska Super kupa i četiri Super kupa Španjolske.

Od 2015. godine igrao je za Porto s kojim je osvojio dva naslova prvaka Portugala i po jedan Kup i Super kup Portugala. Sa španjolskom reprezentacijom Casillas je odigrao 167 utakmica, osvojio je Svjetsko prvenstvo 2010. godine, dva Europska prvenstva – 2008. i 2012. godine – i Svjetsko prvenstvo za igrače do 20 godina 1999. godine.