'Igrat ću gdje god da me Bilić stavi!'

'Protiv Gruzije mogu igrati i na desnoj strani ako treba. Pa nije moja desna noga tako loša. Ma, igrat ću gdje god da me izbornik postavi', izjavio je hrvatski reprezentativac Ivan Strinić.

23.3.2011.
21:40
VOYO logo

Ivan Strinić nije mogao bolje tempirati svoju formu. U Dnipru se, nakon odlaska iz Hajduka sjajno snašao. Odigrao je tri utakmice, a na dvije je zabio. Bio je strijelac i jedinog pogotka protiv Vukojevićevog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno sam se snašao. U klubu su me primili odlično. Kvalitetno sam odradio pripreme i poklopilo mi se da sam zabio pogotke. Igram na lijevom beku ili na lijevom bočnom iako sam protiv Kijevljana odigrao petnaestak minuta na desnom krilu. Samoinicijativno sam se zamijenio sa suigračem i upalilo je. Trener nas je na kraju pitao zašto smo zamijenili pozicije. Ni njemu nije bilo jasno, no upalilo je", izjavio je Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman je i u Gruziji zaigrati na, za njega, 'neprirodnoj' desnoj strani.

"Ma naravno, igrat ću gdje god da me izbornik Slaven Bilić postavi. Nije moja desna noga tako loša. Mi smo favoriti protiv Gruzije. Znam da će se postaviti u čvrsti blok, no mi ćemo biti pravi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da Ivana smeta teza kako Hrvatska nema pravog lijevog bočnog.

"Spreman sam, sazrio sam, za tu poziciju nema problema. Ima tu mjesta i za mene i Danijela Pranjića. Hrvatska ima dva odlična rješenja za tu poziciju", zaključio je Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103210729006 arti-201103200323006 arti-201103060421006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo