nitko nije ravodušan / Igrači Cardiffa potreseni nakon tragedije: 'Nekim igračima više nije svejedno ući u avion'

Image
Foto: AP Images

Svlačionica Cardiff Cityja duboko je potresena tragedijom koja je zadesila njihovog novog člana Emiliana Salu

30.1.2019.
17:35
AP Images
VOYO logo

Nakon tragične nesreće koja je potresla cjelokupnu nogometnu javnost, nesuđeni novi klub argentinskog nogometaša Emiliana Sale Cardiff City sinoć je odigrao prvu utakmicu nakon otkad su informacije o nestalom zrakoplovu izišle u javnost. 

Koliko je taj događaj potresao cjelokupni klub, najbolje opisuju riječi obrambenog igrača Sola Bambe, koji je rekao kako nikom nije bilo svejedno ući u zrakoplov i otputovati na prvenstveni susret protiv Arsenala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je uopće opisati kako se igrači osjećaju. To je jedna vrlo neobična situacija i velika tragedija. Svi smo pod utjecajem, od igrača, preko kluba pa do cijelog grada. Putujemo avionom, a neki igrači si misle - 'pa ja više ne želim na avion". ispričao je Bamba za britanski BBC. 

Bamba je posebno pogođen ovom situacijom pošto je osobno poznavao Salu, a s Argentincem dijeli i zajedničkog agenta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričali smo uoči njegovog potpisa. Zanimalo ga je sve o klubu, svlačionici, igračima... Nije samo meni teško, svi smo tužni... Potraga se nastavlja i nadamo se da će stići neke dobre vijesti", zaključio je branič Cardiffa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je inače, igračima osigurao psihologa s kojim u bilo koje doba mogu popričati kako bi lakše prebrodili ovu situaciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo