IGRAČI BARCELONE U SUKOBU: / Rakitić smatra da su Vatreni zasluženo pobijedili, njegov suigrač imao je nešto drugo za reći

Image
Foto: AFP

Hrvatska je velikom pobjedom nad Španjolskom zadržala šanse za prolazak na finalan turnir Lige nacija

16.11.2018.
8:33
AFP
VOYO logo

Nakon pobjede Hrvatske nad Španjolskom pred prepunim Maksimirom, reprezentativci obje momčadi bili su podijeljenog mišljenja. Svoje viđenje utakmice za kamere su iznijeli Španjolac Sergio Busquets i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

'Zaslužili smo više'

"Šteta što su postigli kasni pogodak, iako nama niti remi ne bi puno pomogao. Oni su počeli vrlo snažno, a mi smo imali dosta problema u prvom poluvremenu, pogotovo u prvih nekoliko minuta", rekao je Busquets za Football Espana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fizički su pali u drugom poluvremenu i mi smo imali velik broj prilika, pogotovo u njihovom kaznenom prostoru. Zaslužili smo više, zaslužili smo prolaz – ali ipak se nije dogodio", dodao je Busquets.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada se moramo nadati da će Engleska i Hrvatska odigrati neriješeno u nedjelju, više ne ovisimo sami o sebi. Mi smo bili najbolja momčad ove grupe, ali smo kažnjeni zbog pogrešaka koje smo radili.", zaključio je veznjak Barcelone.

"Išli smo do kraja i čekali pogrešku. Ona se ukazala i pobijedili smo Španjolsku, što je nevjerojatno. Oni uvijek kontroliraju utakmicu jer igraju poput momčadi koja svaki dan zajedno trenira", rekao je Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekali smo svoj trenutak. Imali smo šansi da odemo na 3-1, to se nije dogodilo – ali, zaslužili smo pobjedu!", zaključio je veznjak Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo