Samo jednu želju ima: Srbiju na Poljudu!

'Dovedite mi Srbiju u Split, Škotsku u Osijek i Belgiju u Zagreb!!!!!', zavapio je Igor Štimac na Facebooku. Hoće li Hrvatski nogometni savez ispuniti izbornikovu želju?

22.10.2012.
10:01
VOYO logo

Sve ono što je HNS najavio izgleda da će pasti u vodu. U Zagrebu su Vatreni trebali dočekati Belgiju i Srbiju, dok se ogled sa Škotima u kvalifikacijama za SP 2014. godine trebao igrati na Poljudu.

No, nakon odličnog dočeka Hrvatskoj u Osijeku proteklih dana krenula je kampanja drugačije dodjela domaćinstva. Njoj se priključio i sam izbornik naše nogometne reprezentacije. Štimac je proteklih dana vrlo aktivan na društvenoj mreži Facebook, a preko 'fejsa' je zaželio da se utakmica protiv naših susjeda igra u Splitu (22. ožujka).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ZvwswdHZtuE8GXig
szólj hozzá: Croatia vs Wales 2:0 GOALS HIGHLIGHTS

Škoti bi poput Velšana trebali u Osijek (7. lipnja), dok bi se, ako sve prođe po planu, za prvo mjesto u skupini A s Belgijom (11. listopada) trebalo igrati na Maksimiru. Vodeći ljudi našeg saveza godinama su Splitu davali mrvice, možda će ovaj potez nešto promijeniti? Hrvatska je u Splitu, za 100. godišnjicu HNS-a dočekala Švicarsku. 'Štimčeva era' krenula je uvjerljivim porazom, valjda će sada biti bolje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo