Igor Štimac objavio veliku vijest!

Iako je prije samo nekoliko dana izjavio: 'Ja se s njima mogu zaje****** još sto godina!', Igor Štimac objavio je kako se povlači iz borbe za predsjednika Hrvatskog nogometnog Saveza!

9.7.2011.
0:22
VOYO logo

Nakon što je Ministarstvo uprave odbilo posredovati u slučaju Štimčeve žalbe o nelegitimnosti prosinačke Skupštine HNS-a na kojoj je Vlatko Marković izabran za predsjednika HNS-a, Igor Štimac odlučio se povući iz borbe za vlast u HNS-u.

Velika je to pobjeda Zdravka Mamića kojem sada više nitko i ništa ne stoji na putu da još jače učvrsti svoju poziciju vladara hrvatskog nogometa, kako klupskog tako i kad je u pitanju reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja misija je završena. Legalist sam i poštujem odluku Ministarstva uprave. Što se tiče moje kandidature za predsjednika HNS-a, ona je zaključena izjavom ministra Davorina Mlakara da nije nadležan. Sve dalje, ako se bude što događalo, na županijskim je savezima", objavio je Knez Igor.

Štimac je naglasio da postoje konzultacije među nogometnim djelatnicima koji su suspendirani zbog toga što su sudjelovali na Izvanrednoj skupštini 20. veljače, da oni traže rješenje i u tom kontekstu, kao jednu od opcija spominju i moguće napuštanje HNL-a, prenose Sportske novosti objašnjenje bivšeg Vatrenog koji je na kraju ipak morao priznati poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi planovi koje je imao sada su odgođeni do daljnjeg, a sada je jasno i da će sređivanja kaotičnog stanja u hrvatskom nogometu morati pričekati neka bolja vremena.

"Vidjet ću, za početak idem se dobro odmoriti. Ne znam što donosi budućnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107070518006 arti-201106220018006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo