Dinamova legenda se rasplakala: 'To mi se nije dogodilo u karijeri'

Nakon uvjerljivog poraza od Salzburga, Dinamovi nogometaši su bili očekivano razočarani, a poraz je nekako najteže pao Dinamovom pomoćnom treneru - Igoru Cvitanoviću.

6.11.2014.
22:40
VOYO logo

"U svojoj karijeri nisam nikada dobio pet komada u Zagrebu. Neshvatljivo mi je da možeš ovako izgledati i tako igrati doma, utučen sam... Možemo se vaditi na zaleđe, jer, diskutabilna su zaleđa kod drugog i trećeg gola, ali to ne mijenja da je Salzburg bolja ekipa. Vruć sam i pod dojmom sad nakon utakmice, gledali smo sad malo dijelove s utakmice i teško mi je nešto pametno reći", poručio je legendarni napadač Dinama, koji je istaknuo u izjavi za službenu klupsku stranicu:

"Rijetko plačem u životu, ali ovo je jedan od težih dana od 1989. godine, otkad sam u Dinamu. Boli me jer ne mogu shvatiti igrače koji imaju ovakvu priliku da im se ovo događa. Moram spomenuti da i kad smo dobro igrali nije nas htjelo, od deset europskih utakmica dvije smo odigrali daleko najlošije i to obje protiv Salzburga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x29h4f1

"Teško je svima u momčadi... Salzburg je definitivno bolji, ali mislim da nisu baš toliko bolji kako je večeras ispalo. Šteta jer nije trebalo biti 5:1, imali smo prilika za zabiti pogodak, nažalost nije bilo ništa osim tog jednog pogotka Henriqueza. Dobra su momčad, ali mi moramo puno bolje izgledati na terenu. Žao mi je zbog ovog poraza i žao nam je svima jer smo iznevjerili navijače koji su nas bodrili. Hvala svima koji su došli na utakmicu", rekao je Jozo Šimunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo