IGOR CVITANOVIĆ PREUZIMA HRVATSKOG PRVOLIGAŠA? / Proslavljeni napadač pred izazovom trenerske karijere

Image
Foto: PIXSELL

Dosad je radio kao trener trećeligaša Dubrave

4.3.2019.
10:30
PIXSELL
VOYO logo

'Krunoslav Rendulić više nije trener Zeleno-žutih. Istru je vodio u 12 službenih utakmica, uz 2 pobjede, 2 remija i 8 poraza. Istra 1961 mu se želi zahvaliti na profesionalizmu, uloženom radu i trudu, te poželjeti sreću u nastavku trenerske karijere.'

Objavljeno je ovo priopćenje na službenim stranicama pretposljednjeg kluba hrvatskog nogometnog prvenstva. Ime njegova nasljednika nije spomenuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak prvi trening

Ipak, prema navodima 24sata.hr, on je poznat. Na Rendulićevo mjesto zasjest će Igor Cvitanović koji bi potpis na ugovor trebao ostaviti u poslijepodnevnim satima. Prvi će trening, dodaje isti izvor, voditi u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cvitanović u Istru dolazi iz trećeligaškog okruženja u kojem je radio kao trener Dubrave. Iskustvo je stekao i kao trener omladinskog pogona Dinama u kojem je jedno vrijeme obnašao i ulogu pomoćnog trenera.

Iz 23 odigrane utakmice Istra je osvojila 17 bodova te se nalazi na poziciji koja vodi u razigravanje za ostanak u prvoligaškom društvu. Zona spasa, osmo mjesto koje zauzima Inter iz Zaprešića, udaljena im je četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo