BOLAN PORAZ / Igor Bišćan: 'Što reći... Stvarno sam razočaran kao i svi u klubu jer smo zaslužili puno više'

Image

Dinamo je dugo vodio pa na kraju ostao praznih ruku nakon velikog preokreta

21.7.2023.
22:57
VOYO logo

Počela je nova sezona HNL-a, a na premijeri prvenstva i u najvećem hrvatskom derbiju nogometaši Hajduka su nakon preokreta, na maksimirskom stadionu, svladali Dinamo 2-1 (0-1).

Dinamo je poveo u 35. minuti kada je strijelac bio Bruno Petković. Preokret je uslijedio u nastavku susreta. Marko Livaja je izjednačio u 74. minuti, dok je Rokas Pukštas u 93. zabio za 2-1 i pobjedu Hajduka koji je time uzvratio velikom rivalu na porazu prošlog vikenda kada je Dinamo s 1-0 pobijedio u Superkup dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam Hajduku. Što reći... Stvarno sam razočaran kao i svi u klubu jer smo zaslužili puno više prema onome što smo pokazali. No, nešto ti ne iskoristiš, nešto pokloniš i protivnika vratiš u život i utakmicu u kojoj si bio puno bolji i sve kontrolirao - izgubiš. Nije to lako za prihvatiti, ali je tako. Nemam realno puno toga zamjeriti igračima jer smo igrali dobro. Šampion mora igrati s ovakvim mentalitetom i ostaje žal što na kraju nismo uspjeli osvojiti nijedan bod", rekao je trener Dinama Igor Bišćan na početku konferencije za medije.

Potom je odgovorio na pitanje hoće li biti promjene izvođača jedabnaesterca, nakon što je Bruno Petković promašio penal koji je mogao donijeti vodstvo 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije najbolji trenutak za donositi takve odluke. Prespavat ćemo pa vidjeti", rekao je Bišćan pa istaknuo da ga ne brine ovakva utakmica uoči prvog europskog ispita, dvoboja s Astanom sljedećeg tjedna:

"Nema me što brinuti. Bili smo jako dobri, vidjelo se da hvatamo formu. Trkački smo bili dobri i ne mogu se na ništa požaliti. Ako ćemo biti na ovom nivou, onda će sve biti dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli press konferenciju Igora Bišćana pogledajte u videu.

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo