IGOR BIŠĆAN OKRZNUO SUCE: / Rijekin trener kaže da ne voli o tome pričati, no rado je odgovorio na upit o nesklonom suđenju

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nogometaši Rijeke dočekat će Rudeš u utakmici 13. kola domaćeg prvenstva

3.11.2018.
14:12
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Lov na momčadi iz gornjeg dijela ljestvice hrvatskog nogometnog prvenstva petoplasirana Rijeka nastavit će u ponedjeljak protiv posljednjeplasiranog Rudeša. Ta se utakmica 13. kola igra na Rujevici, a protiv sastava koji još ne zna za pobjedu momčad Igora Bišćana ponijet će ulogu favorita.

"Jako bitna utakmica za nas iako možda neki, javnost i navijači, smatraju da će biti lagano, da će to biti formalnost s obzirom na situaciju na ljestvici. Mi moramo biti svjesni da nas čeka jako zahtjevna utakmica. Protivnik nema puno toga za izgubiti, mogu igrati rasterećeno i nije tako loš da ne bi imao šansu. S druge strane nismo toliko kvalitetni da bi mogli biti preopušteni, a s obzirom na to kako izgledao u utakmicama. Međutim, dižemo se i moramo napraviti sve da dobijemo utakmicu", prenosi Novi list riječi Rijekina trenera koji kaže i ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doći će i bolja igra

"Kao što sam rekao još uvijek se nismo posložili, trebat će neko vrijeme, nismo se digli, psihološki, a ni fizički na razinu na koju mislim da možemo biti. U ovom trenutku moramo se dizati i ostvarivati rezultate na karakter, disciplinu i mentalitet dok se ne približimo optimumu za koji vjerujem da imamo prostora, a onda ćemo moći spojiti karakter, mentalitet i kvalitetu i mislim igrati bolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor navodi da je Rijekin trener veselo dočekao pitanje o (ne)sklonom suđenju u posljednjim kolima.

"Drago mi je da ste to pitali! Ne volim se žaliti, nadam se da je to samo slučajnost i da će se do kraja sezone to izbalansirati. Istina da su nas neke odluke direktno oštetile, a na našu sreću nisu utjecale na rezultate. Zadržat ću se na tome", kratak je, ali jasan bio Bišćan koji vodi još jednu borbu – onu s Armadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet o Armadi

Ne praštaju mi najvjerniji navijači Rijeke jednu gestikulaciju u njihovom smjeru dok je igrao za Dinamo. Bišćan je o tome govorio već puno puta, dodatno se i ispričavao, no mira nema.

"Ne bih se na to vraćao. Nije bitno kako će me primiti, bitno je da igrači osjećaju podršku s tribina. Ne igram ja, nego oni i na njih to utječe. Volio bi da publika osjeti trenutak i da su dečki odlučili promjeniti negativan trend što su pokazali s par zadnjih rezultata. Uz pomoć navijača sve je lakše", poručio je za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo