MLADI VATRENI / Igor Bišćan odgovorio zašto Stipe Biuk nije počeo utakmicu: 'Htio sam ga staviti, no Šego je bio izvrstan'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Na utakmicu odluke naši reprezentativci idu s pogotkom prednosti

23.9.2022.
21:33
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21. godine uspješno je odradila prvi ispit koji čeka izabranike Igora Bišćana na putu prema Europskom prvenstvu. Mladi Vatreni su slavili u Puli protiv Danske rezultatom 2-1. Pogotke za Hrvatsku su postigli Gabrijel Vidović i Dion Drena Beljo.

Image
ODLIČAN REZULTAT /

Tako se to radi: Nakon seniora i mladi Vatreni srušili Dansku istim rezultatom! Euro je pred vratima

Image
ODLIČAN REZULTAT /

Tako se to radi: Nakon seniora i mladi Vatreni srušili Dansku istim rezultatom! Euro je pred vratima

Za goste je jedini pogodak zabio Tengstedt, a na kraju se ispostavilo da je postigao utješan pogodak koji će ipak značiti Dancima pred uzvrat koji se igra na njihovom terenu u Vejleu 27. rujna u borbi za Europsko prvenstvo. Natjecanje će se održati u Rumunjskoj i Gruziji, a u utakmicu odluke naši reprezentativci idu s pogotkom prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je zadovoljan kako se odvilo stanje na travnjaku.

"Jako zahtjevna utakmica protiv kvalitetnog protivnika, bili smo prisiljeni biti u gustome bloku. No utakmica se otvorila u smjeru koji smo samo mogli poželjeti. U svakom slučaju, neugodni su, kvalitetni, ne dopuštaju ti da dišeš, mi u šesnaestercu ponekad nismo bili dovoljno rezolutni da bolje reagiramo. Danci su tvrdi, skoro kao Belgija, sad su prvi put primili dva gola i čeka nas težak uzvrat u Vejleu", rekao je Bišćan pa nahvalio momčad:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali dečki su od prvog dana pokazali dovoljnu razinu karaktera i mentaliteta, a to će sigurno pokazati i tamo. Mi smo sami sebi zakomplicirali život, ali dečki su osim onog prvog poluvremena s Finskom bili sjajni, ne može im se ništa zamjeriti. Mi smo u stanju otići u Dansku i izboriti Euro", dodao je.

Šego ga je oduševio pa mu je dao priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se Biuka tiče, htio sam ga imati u igri, međutim, Šego je stvarno bio izvrstan na toj poziciji i odradio je lavovski dio posla. Biuk je svoju priliku također stvarno iskoristio jako dobro i bitno je da imamo takvu mogućnost izmjena. Dobro ćemo sve ovo izanalizirati, u Danskoj će utakmica vjerojatno biti slična ovoj. Bit će to paklen posao i čeka nas iznimno težak uzvrat", otkrio je izbornik Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo