Idu na gostovanje u Lyon, a ne znaju za koga navijaju!

U Lyon je iz Zagreba doputovala skupina navijača Dejana Lovrena, 18 članova obitelji i prijatelja, a valjda su svi imali dres s napisom Lovren na leđima.

26.9.2011.
22:19
VOYO logo

"Jedno poluvrijeme za Lyon, drugo za Dinamo", kaže Dejanov ujak Darko Trgovčević.

Vođa puta je Lovrenov otac Saša. On je, naravno, za tu prigodu odjenuo Lyonov dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam ovdje nekoliko puta i gledao Dejana, među ostalim i u utakmici s Realom, čak sam zbog sina išao i na Bernabeu", kaže tata Lovren.

Ponosim se kako mi sina tretiraju u klubu, zaista ga svi respektiraju i cijene, dok mu francuski novinari nisu baš jako skloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, strancu je uvijek teže, mora biti bolji od domaćeg igrača da bi ga priznali. Ali, iako je imao ponuda, sinu bih savjetovao da još neko vrijeme ostane u Lyonu. Tek se priviknuo, a grad je divan, klub velik, lijepo mu je ovdje", dodaje Saša.

S njim je i supruga Silva, te mlađi sin, 13-godišnji Davor. Trenira u Dinamovoj školi nogometa, vodi ga Igor Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dejan u ovim godinama nije bio tako nadaren kao Davor. Ljevak je, igra veznoga, mogao bi biti odličan igrač", zaključuje tata Lovren.

U Lyon je došla i Dejanova baka Ivanka iz Münchena. Unuk ju je smjestio u svoj stan, dok su ostali članovi obitelji i prijatelji odsjeli u hotelu Novotel na Gerlandu, nedaleko od stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109260285006 arti-201109260062006 arti-201109261221006

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo