SVE MIRIŠE NA NOVU KONTROVERZU / Ibrahimović zagolicao maštu navijačima novom knjigom: 'Otkrit ću detalje koje ne znate o meni, evo vam jedan primjer'

Image

Gazzetta dello Sport tvrdi kako će knjiga biti različita od one prethodne

1.7.2021.
14:45
VOYO logo

Švedski nogometaš, Zlatan Ibrahimović, u listopadu ove godine slavi 40. rođendan i tim će povodom objaviti novu, drugu, autobiografiju u kojoj će otkriti brojne detalje iz svog burnog života.

"Već sam vam rekao sve o svojoj prošlosti, u ovoj knjizi otkrivam sve ostalo", kazao je slavni Šveđanin, a Gazzetta dello Sport tvrdi kako će knjiga biti različita od one prethodne i kako će objaviti biografiju koja će govoriti o njegovu dosadašnjem privatnom životu, kao i onom nogometnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Bit će pikanterija

“Ako vam se svidio Ibra iz San Rema, naći ćete ga ovdje. Postoje trenuci iz života i sporta koje nikada prije nisam otkrio. S 40 godina želim svijetu otkriti svoje najdublje ja, svoje vrijednosti i stroga životna pravila, trenutke zbog kojih sam postao najbolji igrač na svijetu", rekao je Ibrahimović Gazzetti i odlučio malo zagolicati maštu navijačima.

“No, bit će tu i puno nepoznatih detalja iz moje karijere. Na primjer, sporazum s klubom raskinut na dan potpisivanja. Da se to nije dogodilo, danas ne bih bio u Milanu", veli Zlatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo