IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA U EUROPU, ALI DESTINACIJA JE MALO NEOBIČNA: / Velikog Zlatana mame plaćom od deset milijuna eura

Image
Foto: AFP

Ibrahimoviću u prosincu istječe ugovor s Los Angeles Galaxyjem

2.11.2019.
12:06
AFP
VOYO logo

Ako je vjerovati pisanju talijanskih medija, legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović vratit će se u Europu, konkretnije na Apenine, ali ne u redove Napolija kako se do sada nagađalo već u - Bolognu.

Ibrahimoviću u prosincu istječe ugovor s Los Angeles Galaxyjem, a već se danima zbog toga spekulira gdje će ovaj nastaviti karijeru. Englezi pišu da ga zove Manchester United, Talijani govore Napoli i sada evo Bologna, a Ibrahimović pak spominje Španjolsku. Međutim, Bologna ima velike ambicije ove sezone i predsjednik Joey Saputo silno želi podići rejting kluba jednim jakim i kvalitetnim imenom poput Ibrahimovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
Image
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Apr 5, 2019; Vancouver, British Columbia, CAN; LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic (9) reacts during the second half against the Vancouver Whitecaps at BC Place., Image: 424625928, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line:

Bologna će se teško natjecati s Manchester Unitedom ili Napolijem, ali imaju i oni tajno oružje. Naime, navodno mu žele dati ugovor na godinu i pol vrijedan čak deset milijuna eura, a igraju i na kartu da je njihov trene Siniša Mihajlović vrlo dobar prijatelj sa Zlatanom. Kako će ne baš toliko bogata Bologna pokriti plaću Zlatanu? Predsjednik tvrdi kako će se za to pobrinuti sponzori koje je već, kako prenose talijanski mediji, nabavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo