utakmica za pamćenje / Ibrahimović s dva pogotka u MLS debiju oduševio Amerikance: 'Htjeli su Zlatana, dao sam im Zlatana!'

'Čuo sam kako viču: 'Želimo Zlatana, Želimo Zlatana!' Pa sam im dao Zlatana. Gurali su me naprijed, a ja sam im uzvratio', rekao je Ibrahimović nakon američkog debija za pamćenje

1.4.2018.
9:47
VOYO logo

Bivši švedski nogometni reprezentativac Zlatan Ibrahimović sinoć je upisao debi u američkoj nogometnoj ligi MLS-u za svoj novi klub LA Galaxy, a bila je to večer koju navijači Galaxyja i sam Zlatan nikad neće zaboraviti. 

Šveđanin je ušao 20 minuta prije kraja utakmice u trenutku dok je na semaforu stajao rezultat 1:3. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galaxy je ubrzo pogotkom Pontiusa smanjio na 2:3, a samo četiri minute nakon ulaska u igru, Ibrahimović je nakon odbijene lopte svog stopera iskoristio neopreznost gostujućeg vratara koji je stajao na liniji 16 metara i fenomenalnim volejem s preko 30 metara izjednačio na 3:3 i bacio tribine u ekstazu. 

U posljednjoj minuti utakmice još jedan Ibrahimovićev bljesak. Lopta odlazi na lijevi bok gdje ju je dočekala još jedna bivša europska zvijezda Ashley Cole, koji je precizno ubacio u šesnaesterac, a Ibrahimović je glavom proslijeđuje u mrežu za veliku pobjedu Galaxyja u prvom gradskom derbiju u povijesti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kroz povijest sam gotovo uvijek zabijao u debiju za novi klub, pa nisam htio iznevjeriti tu tradiciju", prokomentirao je u svom stilu Ibro nakon završetka utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam kako viču: 'Želimo Zlatana, Želimo Zlatana!' Pa sam im dao Zlatana. Gurali su me naprijed, a ja sam im uzvratio", zaključio je Šveđanin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo