ponajbolji napadač današnjice / Pokorio je Europu, a sad nastavlja Beckhamovim stopama: Ibro odlazi u LA

Image
Foto: AP

Ovo nije prvi put da se Ibrahimović povezuje s nekim od američkih klubova, no čini se kako je ponuda iz Los Angelesa natjerala 'Ibru' da razmisli o selidbi 'preko bare'

4.4.2017.
15:23
AP
VOYO logo

Premda ga Jose Mourinho želi zadržati još jednu sezonu na Old Traffordu, švedski napadač Zlatan Ibrahimović po svemu sudeći na koncu sezone napušta Manchester United i karijeru će nastaviti u redovima Los Angeles Galaxyja.

Ovo nije prvi put da se Ibrahimović povezuje s nekim od američkih klubova, no čini se kako je ponuda iz Los Angelesa natjerala 'Ibru' da razmisli o selidbi 'preko bare'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki Fox Sport je objavio vijest kako je Ibrahimović potpisao ugovor i kako sigurno dolazi, a čak je objavio i njegovu fotografiju u dresu Galaxyja. Možda se radi o Photoshopu, a možda je i stvarna fotografija procurila u medije.

U oba kluba za sada šute, a nije se oglasio niti bivši igrač Barcelone, PSG-a, Milana, Intera, Juventusa, Ajaxa i Malmoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Galaxy vodi američki stručnjak Curt Onalfo, a glavne zvijezde su Meksikanac Giovani dos Santos, te bivši engleski reprezentativac Ashley Cole.

Ibrahimović je nedavno izjavio kako nije završio svoj posao u redovima 'Crvenih vragova', što je otvorilo nagađanja kako će produžiti ugovor na još jednu sezonu. Međutim, Amerikanci tvrde suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu produžiti ugovor na još jednu sezonu. Uživam u Manchesteru, ovo je veliki klub, ljudi me vole i moj posao ovdje još nije završen," kazao je Ibrahimović koji je u 41 nastupu zabio 26 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo