IBRAHIMOVIĆ NA KORAK OD NOVOG TRANSFERA: / Ugodno ćete se iznenaditi kada vidite gdje bi Zlatan mogao zaigrati

Image
Foto: AFP

Jedino pitanje bilo je ono oko plaće

1.10.2019.
11:01
AFP
VOYO logo

Legendarni švedski nogometaš, Zlatan Ibrahimović, sprema se za novi transfer i to poprilično senzacionalan ako je za vjerovati madridskom Asu. Naime, tvrde kako bi Ibrahimović mogao nastaviti karijeru u argentinskoj Boci Juniors i to na prijedlog njegova agenta Mina Raiole.

Čelnici argentinskog diva oduševljeni su ovim prijedlogom, a jedino pitanje bilo je ono oko plaće, odnosno financiranja nogometaša koji sebe naziva "nogometnim bogom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Zlatan Ibrahimovic of Los Angeles Galaxy smiles after scoring against the Chicago Fire during the first half of a MLS soccer match on April 14, 2018 at the Toyota Park in Bridgeview, Illinois. / AFP PHOTO / Kamil Krzaczynski

"Istina je da Ibrahimović želi igrati za Bocu i da smo u mogućnosti dovesti ga. Klub je u jako dobroj situaciji trenutačno, financijski smo dovoljno jaki da si možemo priuštiti takve luksuze. Mogli bismo platiti njegov ugovor", rekao je jedan od čelnika Boce, Jorge Anro.

Nakon što im je ovoga ljeta stigao jedan od najboljih defenzivnih veznjaka svih vremena Daniele De Rossi, sada bi na kultnoj La Bomboneri mogao zaigrati i Ibrahimović. Kako romantično...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo