'YOU'RE NOT ZLATAN, ONLY I CAN BE ZLATAN': Ibra se protiv Leicestera susreo sa svojim dvojnikom

Image
Foto: AFP/Screenshot: You Tube

Manchester United stigao je do uvjerljive 4:1 pobjede nad Leicesterom u utakmici 6. kola engleske Premier lige, a Zlatan Ibrahimović se u ovom dvoboju na travnjaku susreo sa svojim dvojnikom.

24.9.2016.
18:12
AFP/Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, zanimljiv trenutak dogodio se kad je na travnjak "Teatra snova" u 42 minuti, prilikom proslave četvrtog gola Uniteda, uletio Zlatanov dvojnik, s željom da se približi svom idolu.

Britanski tabloid The Sun piše kako je jedan navijač, jako sličan Zlatanu, dotrčao je do zvijezde Uniteda, zagrlio ga, no redarska služba vrlo brzo je reagirala i nepoznati ekshibicionist u trenutku je odvučen van travnjaka. Zlatan ga je u trenutku grljenja odgurnuo od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RAPSODIJA U CRVENOM: Manchester predvođen Matom i Pogbom razbio prvaka Engleske

Inače, Crveni vragovi do novih su bodova stigli fantastičnom igrom u prvih 45 minuta susreta, posebno od 20. do 45. minute. Old Trafford u subotu poslijepodne svjedočio je najboljem poluvremenu svojih ljubimaca ove sezone, a sva četiri pogotka United je zabio baš u tih prvih 45. minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 37. do 42. minute Crveni vragovi počastili Lisice s tri gola

Od 37. minute do 42., United je postigao čak tri gola. Uistinu nevjerojatno! Prvak Engleske je u prvom dijelu izgledao kao razbijena vojska. Zabijali su za United Smalling, Mata, Rashford i Pogba, a s dvije se asistencije istakao Blind. Posebno dobru utakmicu odigrao je Španjolac Mata, kao i Pogba koji je konačno počeo opravdavati 105 milijuna eura koliko su Englezi ovog ljeta dali Juventusu za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Zlatan Ibrahimović nije zabio niti jedan pogodak, odigrao je odličnu utakmicu. Nalazio se u šansama, asistirao je suigračima, proigravao, ubacivao se u peterac, bio je stalna opasnot za braniče Leicestera.

Mourinho nahvalio Ibru

Trener Crvenih vragovaJose Mourinho opisao je Šveđaninovu igru kao fenomenalnu. Ovom pobjedom, Mourinho je ušutkao svoje kritičare i prekinuo niz od tri uzastopna poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo