'IBRA' BEZ DLAKE NA JEZIKU: 'Nisam u dobrim odnosima s Van Gaalom, ali ga volim'

Image

Engleski mediji posljednjih dana dosta 'maštaju' o transferu Zlatana Ibrahimovića u Manchester United.

25.7.2015.
13:37
VOYO logo

Manchester Evening News i Metro zagolicali su maštu navijačima Crvenih vragova s mogućim transferom Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića na Old Trafford. Nagađanja se temelje na situacijama kod oba igrača, Ronaldovo nezadovoljstvo dolaskom Rafe Beniteza i Zlatanova navodna želja za odlaskom iz PSG-a.

Pisalo se i o tome kako su bogati vlasnici francuskog giganta s menadžerom IbreRaviolom već dogovorili transfer u Milan, posao se drži u tajnosti, no, ostalo je samo na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, jedno je sigurno. Eventualnim Ibrahimovićevim dolaskom, Louis Van Gaal bio dobio napadača koji bi preokrenuo momčad naopačke. I u igračkom smislu i u događanjima van terena. Ibra je poznat kao veliki šaljivac i karizma dugog jezika, koji mu je dosta puta u karijeri kumovao u nekim situacijama.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Kao što je to bio slučaj prošle sezone kada je francusku javnost i političku scenu uzdrmao, šokirao i podijelio izjavom kako ''Ova us*ana zemlja ne zaslužuje klub poput PSG-a''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loši odnosi s Van Gaalom puni 'ljubavi'

Sada se ukazuje šansa za bijegom iz Francuske, iz PSG-a, a Ibrahimović nastavlja u svom stilu, ovoga puta u šaljivom tonu. Onako kako to samo on zna. Švedski napadač prokomentirao je nizozemskog stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam ga još iz perioda kada sam igrao u Ajaxu. Nismo u dobrim odnosima, način na koji on radi ovaj posao nije onaj način na koji ga radim ja. No, oboje smo profesionalci. Iako mislim da bi smo se puno svađali, ja ga volim", kazao je Ibra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo