I VELIKI PIPPO KLANJA SE MANDŽUKIĆU: / 'Igračima prije utakmica pokazujem njegove snimke'

Image

Mario Mandžukić apsolutna je zvijezda u Italiji. Pohvale na njegov račun ne prestaju još otatko je u ljeto 2015. napustio Atletico Madrid kako bi zaigrao za talijanskog velikana.

28.4.2017.
18:08
VOYO logo

Komplimenti stižu pogotovo nakon što je sjajno odradio posao protiv Barcelone igrajući na lijevom krilu. Njegov borbeni duh impresionirao je toliko legendarnog Filippa Inzaghija da je priznao kako igračima Venezije pokazuje njegove snimke kako bi ih motivirao.

"Moram vam nešto priznati. Igračima pokazujem Mandžukićeve snimke na kojima se vidi koliko se bori i koliko je Juventusova obrana kompaktna", kazao je veliki Pipo uoči sraza njegovih bivših momčadi Atalante i Juvea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da li bih ja mogao raditi Mandžukićev posao? Haha! Nema šanse. Nemam njegove fizičke predispozicije", poručio je Inzaghi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli tjedan Vatreniog je nahvalila još jedna legenda Juventusa - Fabrizio Ravanelli. Riječ je o igraču koji je klubu pomogao u sezoni 1994/95 uhvatiti trostruku krunu, a onoj sljedećoj i osvojiti Ligu prvaka s time da je bio i strijelac u utakmici za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Mandžukiću vidim sebe. On je fantastičan igrač, spreman svima pomoći i idol u mojoj kući", rekao je tada Ravanelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo