I TO SE DOGODILO: / Bayern izgubio prve bodove u Bundesligi

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Bayern nakon gostovanja kod Eintrachta u 11. kolu Bundeslige, više nije na maksimalnom učinku. Guardiolina momčad odigrala je 0:0 u Frankfurtu.

30.10.2015.
22:36
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Dinamov suparnik iz Lige prvaka, nije se proslavio, iako je imao 73.8 posto posjed lopte. U prethodnih deset utakmica Bavarci su zabijali po 3,3 gola u prosjeku, ali mreže su ostale netaknute protiv Eintrachta, 11. momčadi Bundeslige koja je prva uspjela uzeti bod Bayernu ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Maria zabio za pobjedu PSG-a

U Ligama petice, večeras je igrao i PSG. Angel Di Maria donio je minimalnu pobjedu Parižanima na gostovanju u Rennesu, bila je to šesta uzastopna pobjeda za momčad Laurenta Blanca i treći pogodak za Argentinca u dresu PSG-a.

Parižani su s 32 boda iz 12 utakmica uvjerljivo vodeći na prvenstvenoj ljestvici, s čak 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Angers koji ima utakmicu manje. Rennes je doživio drugi domaći poraz ove sezone i nalazi se na 7. mjestu u skupini od tri kluba sa 17 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velemajstorski potez Lucasa Pereza

Nogometaši Deportiva i madridskog Atletica osvojili su po bod u utakmici 10. kola španjolskog nogometnog prvenstva odigranoj u A Coruni koja je završila rezultatom 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Diega Simeonea došla je do vodstva u 34. minuti pogotkom portugalskog reprezentativca Tiaga. Domaći su na izjednačenje čekali do 77. minute, kada je pogodak postigao Lucas Perez, što je bio njegov šesti gol u deset dosadašnjih kola. Uistinu velemajstorski je zabio Atleticu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico se osvojenim bodom približio na bod zaostatka od madridskog Reala i Barcelone koji imaju po 21 bod, ali oba vodeća sastava imaju i utakmicu manje. Deportivo je na šestom mjestu s 14 bodova.

Real domaćin Las Palmasu, Barca kod Getafea

Od preostalih devet utakmica 10. kola španjolske Primere pet ih je na rasporedu u subotu, a četiri u nedjelju. Real Madrid će u subotu biti domaćin Las Palmasu, a Barcelona gostuje kod Getafea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo