VIDEO: / Hrvatska rastura, a evo kako su odigrali Srbi!

Nogometna reprezentacija Srbije, sljedeći protivnik našoj reprezentaciji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, slavila je u gostima kod Cipra s 3:1.

6.2.2013.
19:22
VOYO logo

Iako srpski mediji govore o "nadahnutoj igri" srbijanske reprezentacije, Ciprani su bili ti koji su poveli nakon manje od 20 minuta igre. Konstantinos Makridis iskoristio je proigravanje Charalambidisa, te u 19. minuti doveo svoju reprezentaciju u iznenađujuće vodstvo. No, manje od 15 minuta bilo je potrebno da Dušan Tadić izjednači na 1:1 u 33. minuti, a u drugoj minuti nastavka i u potpunosti preokrene rezultat u korist gostiju. Kod oba mu je pogotka asistirao Filip Đuričić. Konačnih 3:1 postavio je Dušan Basta u 70. minuti susreta, kojem je za gol asistirao Antonio Rukavina. Orlovi su zapravo u drugom pluvremenu popravili loš dojam iz prvog, kada su odigrali 'za zaborav'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da slabo trčimo, spori smo, i bez lopte igramo slabo, ne otkrivamo se. Na sredini terena ostavljamo puno praznog prostora, napadači su agilni, ali ne dobijaju lopte. To bi sve mogao da nam bude problem u Zagrebu. Tamo ćemo morati da napadnemo, i protiv jedne Hrvatske će nam to biti velika opasnost", kritiziralo se u studiju nacionalne televizije.

Hrvatska i Srbija svoj će susret odigrati 22. ožujka u Zagrebu na stadionu Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201104110410004-Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo