I ONI SU JUČER BILI RIJEČKI HEROJI: / Kraj 50 pripadnika Armade 15 tisuća Škota izgledali su kao 'šaka jada'

Naravno, velik posao na terenu napravili su nogometaši.

16.8.2019.
11:58
Facebook/OFC
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"I kad okrenem se često gledam iza sebe shvatim u zivotu ništa više nemam.Ssamo tvoja pisma, gitaru staru i ovu dušu punu uspomena pa se sada pitam ko je zato kriv, mozda speed, možda vutra, a mozda i ti. A onda ipak shvatim da klošar sam u duši i gdje god da krenem para nemam ja. Jer opet da se rodim, upoznam mnoge zene živio bih isto i volio Rijeku i više nikoga."

Neće se Dražen Zečić žaliti jer su mu navijači Rijeke malo preradili pjesmu, a i izveli su je jučer u velikom stilu. Pedesetak pripadnika Armade sinoć se pojavilo na stadionu Pittodrie i navijalo za svoju Rijeku.

I to jako glasno, u nekim trenucima čak i glasnije od 15-ak tisuća domaćih navijača koji su još i prije kraja napustili stadion jer nije bilo nade u povratak iz vleikog deficita od četiri pogotka.

Naravno, velik posao na terenu napravili su nogometaši. Dvije munjevite kontre koje su završili Lončar i Čolak ušutkale su domaće navijače koji su za svoje nogometaše i trenera pripremili zvižduke više nego navijačke pjesme.

Armada je navijala za svaku pohvalu i dobila bitku na tribinama, baš kao i riječki nogometaši na terenu. Izašle su i fotografije te skupine kojoj će ova utakmica sigurno ostati zauvijek u sjećanju.

Galerija

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali