I njima je dosta! Real poslao ultimatum Tottenhamu!

Po pisanju Mirrrora, Real Madrid poslao je posljednju ponudu Tottenhamu za Luku Modrića.

8.8.2012.
13:17
VOYO logo

Međutim, po informacijama ESPN-a, iz Tottenhama su i tu zadnju ponudu već odbili. Predsjednik SpursaDaniel Levy, čovjek koji je zbog pohlepe spreman uništiti svog najboljeg igrača, odredio je da Modrić vrijedi najmanje 40 milijuna funti.

Problem je što je Levy prošloga ljeta odbio Chelsea koji je nudio upravo 40 milijuna funti, misleći da će za godinu dana vrijediti barem 50!?, pišu engleski mediji, ali mu se megalomanija obila o glavu. Sada više ne može dobiti ni traženih 40 milijuna funti, a protiv sebe očito ne može.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu je priču ESPN-u otkrio još jedan 'povjerljivi i anonimni' izvor iz Tottenhama.

"Prije godinu dana, Levy je Modrića mogao prodati Chelseaju za 40 milijuna funti, ali on je to odbio, jer je mislio da će za godinu dana Modrić vrijediti najmanje 50 milijuna. Međutim, jasno je da Modrić nije imao taku briljantnu sezonu iza sebe kao godinu prije, i njegova cijena nije narasla. Čak i ako se ovu priču umiješa neki drugi klub, jasno je da će samo gubiti vrijeme jer je Modrić rekao kako želi isključivo u Madrid. U slučaju da sve ostane ovako, a trenutno nema nekog rješenja na vidiku, Modrić će ostati u Tottenhamu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daily Mirror piše kako je Jose Mourinho, trener Real Madrida, intervenirao i direktno se obratio Levyju kako bi pokušao tu priču privesti kraju. No, Tottenham ne želi odstupiti, čime Levy potvrđuje reputaciju jednog od najtežih pregovarača kada su transferi u pitanju. Tvrdnje iz Modrićevog tabora, kako je hrvatski reprezentativac prošlog ljeta, kada nije bio realiziran njegov transfer u Chelsea, dobio jamstvo od Levyja da će ovog ljeta moći napustiti White Hart Lane i otići u veći klub, potvrdio je nedavno i bivši menadžer SpursaHarry Redknapp. Međutim, usmeno jamstvo u Tottenhamu očito ne vrijedi previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo