I LUKA MODRIĆ IH TJEŠIO, ALI... / 'Osjećamo se poniženo i potučeno'

Image
Foto: AFP, CURTO DE LA TORRE

Real Madrid utrpao je deset komada Rayu Vallecanu i oduševio svijet. Trener do koljena potučenog sastava Paco Jemez bio je u šoku zbog poraza na Santiago Bernabeu od 10:2.

20.12.2015.
23:14
AFP, CURTO DE LA TORRE
VOYO logo

"Dugo vremena nisam vidio nešto ovako nakaradno, jadno i sramotno", kazao je Jemez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sve je izgledalo tako sjajno po Rayo u 12. minuti dvoboja. Imali su 1:2 na Santiago Bernabeu, a onda je krenula kanonada golova Reala. Uz to, gosti su ostali bez svoja dva igrača, koji su zaradili crvene kartone.

"Ovo sigurno nikome ne ide na čast, niti Realu niti španjolskom nogometu. Da, osjećamo se poniženo i potučeno, ali se držimo", jasan je Jemez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije samo rezultat u pitanju'

Kapetan Rayo Vallecana Roberto Trashorras nakon utakmice otišao je do svlačionice Reala i čestitao Madriđanima na sjajnoj predstavi.

"Igrači poput Modrića i Sergija Ramosa čestitali su mi na borbenosti i prikazanoj igri. To je ono što te ispunjava kao igrača, kada ti publika na Bernabeuu zaplješće na kraju. Nije samo rezultat u pitanju", zaključio je kapetan Raya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rafa Benitez također je prokomentirao uvjerljivu pobjedu svoje momčadi:

'Divim se igračima Rayo Vallecana, pokazali su karakter'

"Vjerovali ili ne, ali dio gledatelja nije bio zadovoljan igrom naše momčadi. Zato moramo igrati još bolje. Suci? Bilo je utakmica ove sezone kad su sudili na našu štetu, pa nisam komentirao. Neću niti sada", kazao je Benitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Reala Sergio Ramos istaknuo je:

"Ne bi bilo fer analizirati igru momčadi koja završi susret sa devet igrača. Divim se igračima Rayo Vallecana zbog karaktera koji su pokazali u ovoj utakmici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo