I Mamići su svjesni: 'Nemamo šanse za prolaz'

Dinamo će u četvrtak odigrati još jednu rezultatski nevažnu utakmicu u Europskoj ligi.

27.11.2013.
10:31
VOYO logo

"Idemo u Ukrajinu popraviti dojam koji smo ostavili do sada u Europa ligi. Želja nam je odigrati što bolju utakmicu protiv Černomoreca i pripremiti se za ono što nas čeka, i što nam je u ovom trenutku važnije - nastavak prvenstva i Kup. Oni igrači koji će igrati sigurno će dati sve od sebe i pokušat ćemo napraviti dobar rezultat. Iako nemamo šanse za prolaz u nastavak natjecanja bitno je da nastavimo kontinuitet pobjeda u prvenstvu i da se plasiramo u polufinale Kupa. Stanje na terenu odredit će hoćemo li uspjeti napraviti dobar rezultat u Odessi. Igrat ćemo kompozicijski kao u prvenstvu i pokušat ćemo postići pogodak. Atmosfera je u momčadi jako dobra, naravno da je trening nešto drugo u odnosu na utakmicu, a vidjet ćemo kako će ekipa reagirati nakon tri tjedna pauze bez utakmica. Sastav ćemo složiti u srijedu navečer nakon treninga", najavio je Zoran Mamić turistički izlet u Ukrajinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veteran Jerko Leko svjestan je da Dinamo čeka puno važnija utakmica u nedjelju, protiv Hajduka na Maksimiru, ali bilo kakvo daljnje rasipanje ugleda u Europi bilo bi nedošustivo.

"Idemo odigrati najbolje što možemo i uzeti barem bod u Odessi. Uhvatili smo pozitivan ritam i vjerujem da ćemo nastaviti tako i u Ukrajini, bez obzira na to što njima treba jako dobar rezultat, a nama ne. Mi imamo drugih motiva za koje se moramo potruditi i dokazati da vrijedimo. Znam da je svima zanimljiv nadolazeći derbi, ali od nas nitko ne razmišlja još o Hajduku, idemo svi na put i ozbiljno shvaćamo utakmicu protiv Černomoreca. Što se tiče vremenskih uvjeta, znamo da je tamo jako hladno. Mi smo posljednjih dana u Zagrebu trenirali u uvjetima za kakve mislim da nas čekaju u Ukrajini tako da ne bi trebalo biti iznenađenja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo