I KAKO DA ČOVJEK NE PUSTI SUZU? / Maradona dobio prijestolje i zamalo se rasplakao, pogledajte što su mu suparnički navijači priredili

Image

Sve se to događalo uoči njegova 59. rođendana koji slavi baš danas

30.10.2019.
12:58
VOYO logo

Zaista dirljive scene mogle su se videjeti na utakmici Newell's Old Boysa i Gimnasie La Plate. Sama utakmica pala je u potpunosti u drugi plan zbog spektakularne predstave koju su u čast Diega Maradone, inače trenera Gimnasije, izveli domaći navijači i predstavnici Newell'sa.

Maradona je nosio dres Newell'sa između 1993. i 1994. godine, a domaći navijači, koji su ovaj put bili na suparničkoj strani njegova aktualnog kluba Gimnasije, pola sata su skandirali Maradonino ime držeći transparent s njegovim likom razvijenim na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se to događalo uoči njegova 59. rođendana koji slavi baš danas, 30. listopada. Maradona je cijelo vrijeme sa sjetom u očima gledao navijače, mahao im i pjevušio, a jedva je susprezao suze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak zaplakao

No, kada se uhvatio mikrofona da im zahvali, zakotrljala se pokoja kapljica niz njegov obraz.

"Ovo je fantastično, nisam to očekivao. Bila je to noć za pamćenje", rekao je Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz sve to, Maradoni su uz aut-liniju, kao pravom kralju, postavili prijestolje na kojem je sjedio i vodio utakmicu. Njegova Gimnasija na kraju je slavila s čak 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo