I DOK HRVATSKI NOGOMET TRESE SKANDAL: / Davor Šuker se nalazi u Moskvi

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Predsjednik HNS-a Davor Šuker trenutno se nalazi u Moskvi gdje se sastao sa ruskim ministrom sporta i predsjednikom Ruskog nogometnog saveza Vitalijem Mutkom.

19.11.2015.
18:08
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

I dok hrvatski nogomet potresa još jedna korupcijska afera, u kojoj su Zdravko Mamić, njegov sin Mario, Damir Vrbanović i još dva poduzetnika uhapšena pod sumnjom za utaju poreza, primanje i davanje mita te zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju, Šuker je s Mutkom razgovarao o predstojećem ždrijebu EURO-a u Parizu te o budućim kvalifikacijama za SP u Rusiji 2018. godine.

Brand ponovno briljira

A, u ovoj situaciji, Šuker bi trebao biti u Hrvatskoj, u situaciji kasa PN USKOK češlja urede HNS-a i kad novi potres trese hrvatski nogomet, čiji se imidž srozao na najniže grane od kako postoji hrvatska liga. No, naviknuli smo već na to da ga nema onda kada treba biti tu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Sjetimo se samo onog skandala na derbiju između Dinama i Hajduka kad su igrači Bijelih odbili izaći na travnjak, a kad tad nitko nije znao gdje se nalazi predsjednik HNS-a. Šuker se u Rusiji sastao i sa Sergejom Prjadkinom, dopredsjednikom ruskog Saveza i predsjednikom Ruske profesionalne lige.

"Zahvaljujem se dragom prijatelju Vitaliju i njegovim kolegama na odličnom domaćinstvu u Moskvi. Dogovorili smo se da dva Saveza potpišu Memorandum o suradnji za dobrobit nogometa dvaju zemalja", poručio je Šuker, a prenosi stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato kada se Šuker vraća u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo