I BOLJE JE DA RAKITIĆ NE IGRA: / Ne pamtimo kada je netko ovako pokopao Barcelonu: 'Oni imaju ozbiljnih problema'

Image
Foto: Profimedia

Rakitić je ostao na klupi Barcelone, a možda je i bolje da je tako

3.11.2019.
10:13
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni prvak Barcelona u subotu je doživio neočekivani 1-3 (1-0) poraz na gostovanju kod Levantea u susretu 12. kola Primere. Barcelona je povela golom Lionela Messija (38-11m), no Levante je u razdoblju od 61. do 68. minute postigao čak tri pogotka kojima je preokrenuo rezultat u svoju korist. Strijelci su bili Campana (61), Borja Mayoral (63) i Nemanja Radoja (68).

Ivan Rakitić ostao je na klupi Barcelone, a možda je i bolje da je tako jer bi danas vjerojatno i on bio na udaru teške kritike katalonskih medija. Španjolski mediji, a posebice oni koji imaju fokus na Barceloni žestoko su kritizirali igru katalonskog diva. Katalonski Sport je ipak bio najžešći pa je s kritikom izašao odmah na naslovnici. "Što vi igrate", pitali su se to novinari Sporta, a onda je krenula rafalna paljba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

TOP pet zatvaraju argentinski nogometni majstor Lionel Messi sa 605 milijuna eura...

Ubili ih kritikom

"Barcelona ima ozbiljnih problema. U 11 ligaških utakmica izgubila je tri, a zabila je samo 14 golova. To su brojevi za koje nema nikakvih opravdanja. Nitko ne razumije što se događa i kako je moguće da momčad, koja je izgledala kao da je u pravoj formi, ovako padne. Ovo je opet bila ona stara Barcelona, s početka sezone. Ona Barca koju pregazi Granada i koju Inter, Borussia pa čak i Slavia Prag, imaju na konopcima. Da, Barca je prva na tablici i prva u skupini Lige prvaka, ali okus je gorak", piše to Sport.

Zatim si postavili nekoliko legitimnih pitanja na koja bi bilo zanimljivo čuti i odgovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Misle li Barcini igrači stvarno da će naslov osvojiti sami od sebe? Zašto nakon što povedu ne traže drugi gol kao što to čine na Nou Campu? Zašto počnu igrati dosadno i negledljivo nakon što zabiju gol? Da osvajaš naslove, i kod kuće i u Europi, moraš imati hrabrost, karakter, dušu i glad za pobjedama. U protivnom ćeš samo gledati kako sezona odlazi u nepovrat", kritizira tako Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo