Play ponuda

'HVALA BOGU DA IDIOT NIJE IMAO NOŽ': / Maskirani huligan nokautirao golmana i prekinuo utakmicu

Image
Foto: AFP, MIKAEL FRITZON

Utakmica prve švedske lige između Jönköpinga i Östersunda prekinuta je u samoj završnici nakon što je maskirani huligan napao golmana gostiju.

16.8.2016.
14:55
AFP, MIKAEL FRITZON
Play ponuda

Alyja Keitu nokautirao je neimenovani mladić kojeg su odmah okružili igrači obje momčadi i predali ga redarima i policiji. Vrataru je ukazana liječnička pomoć, a utakmica je prekinuta nakon što je delegat ustvrdio da Keita nije u stanju nastaviti igru.

'Šokiran sam i ljutit'

"Keita je u šoku. Ne osjeća se dobro", izjavio je odmah nakon prekida trener Östersunda Graham Potter.

Naknadno je i sam Keita potvrdio da ga je nasilnik udario u sljepoočicu.

"Šokiran sam i ljutit. Užasno je da se ovako nešto može dogoditi. Vidio sam da je netko iza mene. Potrčao sam, pa stao jer sam mislio da je otišao. A onda sam ostao u šoku, nisam uopće shvaćao što se dogodilo", rekao je golman.

Rekao da je ostavio bombu

Policija je uhitila 17-godišnjeg mladića koji je tijekom ispitivanja rekao i da je ostavio bombu u svome ruksaku na stadionu, ali to se, srećom, nije pokazalo istinitim.

"Ovo je strašno. Hvala Bogu da taj idiot nije imao nož. Osjećam olakšanje jer mi je prva pomisao bila da ima nož", rekao je predsjednik Östersunda Daniel Kindberg.

U tijeku prekida rezultat je bio 1-1, a sada je na Švedskom nogometnom savezu da odluči hoće li utakmica biti registrirana s 3-0 za Östersundu.

Play ponuda
Play ponuda