Zvijezda od 40 milijuna € pukla i prijeti odlaskom!

Brazilski nogometni reprezentativac Hulk (26) priznao je nakon utakmice s Milanom u Ligi prvaka kako bi mogao napustiti redove aktualnog kluba Zenita iz St. Peterburga.

5.12.2012.
10:41
VOYO logo

Iako je u Zenit stigao ljetos iz Porta uz odštetu od 40 milijuna eura, Hulk se u redovima ruskog prvaka propustio nametnuti i postigao je tek četiri gola u svim natjecanjima. Također, očito je kako njegovi odnosi s trenerom Lucianom Spallettijem nisu na zadovoljavajućoj razini, a to se vidjelo i na utakmici s Milanom kada je 'poludio' nakon što ga je trener izvadio iz igre.

"Osjećam se dobro u St. Peterburgu, no ako se situacija s Lucianom Spallettijem ne riješi, mogao bih otići u siječnju. Ne znam hoće li Italija biti moja destinacija, ali svašta se može dogoditi", rekao je Hulk za Premium Calcio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilskoj zvijezdi se očito ne sviđa što ga trener često vadi iz igre prije kraja susreta, pa je tako i utakmicu na San Siru, koju je Zenit dobio 1:0, napustio prijevremeno u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hulk radi i govori što želi. Nemam nikakvu sumnju u svoju odluku da ga zamijenim", komentirao je nakon susreta Spalletti.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo