HTIO GA REAL MADRID, BIO MEĐU VATRENIMA, A SADA SPAŠAVA KARIJERU: / Bivša zvijezda Hajduka igrat će za mali talijanski klub

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Spas bi mu trebao donijeti transfer u mali talijanski klub sredine ljestvice

18.8.2019.
17:35
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Prije malo više od godinu dana Hajduk je u Belgiju prodao za tri milijuna eura jednog od najvećih talenata, vratara Karla Leticu. Te se sezone o perspektivnom vrataru pisalo u cijeloj Europi, a najglasnije je odjeknula priča o mogućem transferu u Real Madrid. Interes Madriđana navodno je postojao, ali na kraju je mladi, danas 22-godišnji, Letica otišao u Brugge.

Letica, koji je svojevremeno dogurao i do mjesta među Vatrenima, kao treći vratar, nažalost se nije baš snašao u Belgiji. Ove je sezone u Bruggeu degradiran u trećeg vratara i sada s 22 godine mora hitno spašavati karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ide u Italiju

Spas bi mu trebao donijeti transfer u mali talijanski klub sredine ljestvice SPAL. Oni su navodno, prema navodima Sky Sport Italije postigli dogovor s Bruggeom i dovest će Leticu kao zamjenu za prvog vratara Alfreda Gomisa koji pakira kofere i ide u Dijon.

U Bruggeu za njega zaista neće biti mjesta jer su nedavno uz prvog vratara Ethana Horvatha, doveli i Simona Mignoleta iz Liverpoola pa je Letica postao višak. U SPAL-u bi Letica trebao igrati jer su izgubili prvog vratara i treba im hitno kvalitetan vratar...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo