ŠUŠKA SE... /

Hrvatskom veznjaku sprema se transfer: Bivši dinamovac mogao bi put Španjolske?

Image
Foto: Profimedia

Andy Bara, gostujući u podcastu Inkubator, potvrdio je da se sprema Hrvatov transfer te je govorio o njegovom razvoju kroz karijeru

5.10.2024.
19:00
Profimedia
VOYO logo

Dinamo je nedavno odigrao sjajnu utakmicu protiv Monaca, a sve je oči sebi privukao Martin Baturina. Iako ga mnogi guraju u prvi red za takozvanog 'nasljednika' Luke Modrića, tu je titulu svojedobno uživao i bivši dinamovac, Lovro Majer.

Image
DEVETO KOLO HNL-A /

Lokomotiva u domaćem susretu bolja od Gorice: Gosti nisu iskoristili svoje prilike

Image
DEVETO KOLO HNL-A /

Lokomotiva u domaćem susretu bolja od Gorice: Gosti nisu iskoristili svoje prilike

Majer se trenutno oporavlja od ozljede koja ga je udaljila s terena nakon sjajnog početka sezone, kada je u prvoj utakmici postigao dva pogotka protiv Bayerna. Nažalost, ubrzo nakon toga zadobio je ozljedu zgloba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andy Bara, gostujući u podcastu Inkubator, potvrdio je da se sprema Hrvatov transfer te je govorio o njegovom razvoju kroz karijeru, uključujući i vrijeme u Dinamu pod vodstvom Nenada Bjelice.

"Majer je iznimno jak karakter. Iako je prošao teške ozljede dok je igrao za Dinamo, uspio je postati najbolji igrač lige i zaradio je poziv u reprezentaciju, nakon čega je ostvario transfer u Rennes."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije igrao puno kod Bjelice ni prije ni poslije ozljede, no uspio se izboriti i na kraju ostvariti transfer."

Bara je također naglasio kako vjeruje da Majer ima snage za povratak: "Vjerujem da će sljedećeg ljeta napraviti veliki transfer, ovisno o njegovom zdravlju."

Dodao je kako će on osobno raditi na tome da Majer napusti Wolfsburg i ode u jaču ligu, navodeći Englesku i Španjolsku kao moguće destinacije.

Majerov izostanak iz reprezentacije zbog ozljede osjetio se tijekom rujanskih kvalifikacija, a propustit će i listopadske nastupe Hrvatske. Podsjetimo, Dinamo ga je prije tri godine prodao Rennesu za 12.5 milijuna eura, nakon što ga je doveo iz Lokomotive za 2.5 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo