Hrvatskoj reprezentaciji prijete dvije katastrofe!

Ne plasira li se Hrvatska na Europsko prvenstvo, bit će to, osim sportskog, i težak financijski udarac za Savez! Prema grubim procjenama, HNS bi ostao bez najmanje petnaestak milijuna eura!

11.11.2011.
13:52
VOYO logo

"Desetak milijuna eura donosi sam plasman na EP, a jasno je da bi uspjeh privukao i sponzore. Promašimo li Poljsku i Ukrajinu, neće biti ni UEFA-ina novca, a vjerojatno ni novih sponzora."

Izjavio je ovo glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, dodavši da stalni sponzori ipak nisu odustali nakon kraha u kvalifikacijama za Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, dva uzastopno propuštena velika natjecanja gurnula bi Hrvatsku u rezultatsku, a HNS u malu financijsku katastrofu. Na kraju, ništa se ne bi moglo mjeriti s razočaranjem koje bi doživjeli naši navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To bi bila katastrofa. Jedno se veliko natjecanje još i može propustiti, iako je i to već ružno i katastrofa, ali dva natjecanja... To je baš ono... Ma ne bih ni razmišljao o tome, da vam iskreno kažem", izjavio je Robert Kovač u razgovoru Jedan na jedan za Sportski.net.

Nadajmo se da se taj crni scenarij neće ostvariti. Uostalom, red je da Turska vrati stari dug...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo