HRVATSKI VETERAN JE DONIO ODLUKU: / Ivica Olić u srijedu potpisuje za deveti klub u karijeri

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić (36) u srijedu će potpisati ugovor s drugoligašem 1860 Münchenom, objavio je njemački SPORT1.

26.7.2016.
16:51
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Još se prije nekoliko dana pojavila informacija da Olić ima ponudu bavarskog kluba, a i on sam je potvrdio da mu nije odbojna ideja da zaigra za plave iz Münchena. U međuvremenu je obavio razgovore sa sportskim direktorom Thomasom Eichinom i čini se da je sve spremno za potpis jednogodišnjeg ugovora.

Obitelj ostaje u Hamburgu

"Obavio sam kvalitetan razgovor s Eichinom u ponedjeljak i sve se čini vrlo dobrim. Mislim da će se transfer realizirati", potvrdio je Olić za SPORT1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić dobro poznaje grad München u kojem je živio od 2009. do 2012. kada je nosio dres Bayerna. Ovaj put, međutim, s njim u Bavarsku ne dolaze supruga i djeca.

Image
OLIĆA RAZVESELILA PONUDA: /

'To je sjajan klub s vrhunskim trenerom, a grad je prekrasan'

Image
OLIĆA RAZVESELILA PONUDA: /

'To je sjajan klub s vrhunskim trenerom, a grad je prekrasan'

"Moja se obitelj više ne želi seliti. Ostat će živjeti u Hamburgu koji avionom nije tako daleko od Münchena. Već dulje razmišljamo o trajnom preseljenju u Hamburg, ali želim odigrati još jednu sezonu. Djeca su mi pronašla prijatelje u Hamburgu i ne bi bilo dobro da se opet sele, a meni neće biti problem doletjeti iz Münchena kad budem imao slobodan dan", dodao je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oliću je sa završetkom prošle sezone istekao ugovor s HSV-om u kojem posljednjih mjeseci gotovo uopće nije igrao. Unatoč godinama, naš napadač bi mogao biti dobitak za Bavarce budući da su se prošle sezone jedva spasili od pada u treću ligu, a u prosjeku su zabijali manje od gola po utakmici. Oliću će 1860 München biti deveti klub u karijeri nakon Marsonije, Herthe, Zagreba, Dinama, CSKA-a, HSV-a, Bayerna i Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo